Om tjänsten

HR by Oak är en abonnemangstjänst där du får tillgång till ett kvalificerat HR stöd med hög tillgänglighet men till en lägre kostnad än vad en egen HR-avdelning kräver. Genom ett HR-abonnemang få du stöd i HR-frågor skräddarsydda efter din verksamhet. Du kan köpa det stöd du behöver, när du behöver det. Vi fungerar som ett bollplank till er organisation när olika beslut ska fattas och behandlar tuffa personalärenden och fackliga förhandlingar. Allt efter dina behov. 

 

Vad får du?
Vi är ditt bollplank i HR-frågor och finns tillgängliga via e-post och telefon samt upprätthåller en regelbunden närvaro i din verksamhet. Du erbjuds en digital yta för HR-dokument och blanketter så som anställningsavtal, föräldraledighetsansökan, personalhandbok och övriga blanketter. Det är hög flexibilitet i anpassningen av vilka moduler du behöver. 

  •  Vi är ditt bollplank i HR-frågor och finns tillgängliga via e-post och telefon samt upprätthåller en regelbunden närvaro i din verksamhet. 
  • Du får tillgång till digital yta för HR-dokument och blanketter så som anställningsavtal, föräldraledighetsansökan, personalhandbok och övriga blanketter.
  •  Det är högflexibilitet i anpassningen av vilka moduler du är i behov av.
  • En månads uppsägningstid gäller.
  • Vi har ansvarsförsäkring. 

Vad behöver vi av dig?

Ditt abonnemang ska underlätta din vardag! Efter att vi varit hos dig ska du kunna lämna HR-frågorna och fokusera på din verksamhet och dess utveckling. Det vi behöver av dig är en uppdragsbeskrivning samt tid för kontinuerlig avstämning en gång per kvartal.

 

Vi är anpassningsbara och tjänsten utformas efter dina behov! Vi kan stötta dig på plats i din verksamhet eller på distans. Vi tror på enkelhet och en nära dialog. Du ger oss förutsättningarna och uppdragen.

 

HR-bollplank

I varje organisation sker det ständigt förändringar. Många av de frågor vi möter i arbetslivet berör människor i våra organisationer. Dagligen hanterar vi organisationsförändringar, samarbete i ledningsgrupper och mellan kollegor eller frågor kring arbetsrätt och kollektivavtal. I vissa frågor kan det vara skönt att ha någon att bolla med, någon som vet vad som är viktigt att tänka på när det kommer till HR-frågor.

 

Genom HR by Oak får du tillgång till en HR-avdelning med hög tillgänglighet och support men utan höga fasta kostnader. 

 

Du har tillgång till din HR-partner 5 h per månad till ett pris av 2500 kr. Du styr hur du vill nyttja tiden utifrån din organisations behov. Behöver du mer omfattande stöd kan du köpa till fler timmar eller tjänster som anpassas till din organisation.